TEMEL İLKELERI C# OBJECT KULLANıMı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Blog Article

Rabıtalı kafalatma normalde fazladan kod olmadan gerçekleşir. BankAccount dershaneı aşağıdaki imzaya iye bir şerik oluşturucu bildirir:

C# tableLayoutPanel kullanmanın birokkalı yararı vardır ve horda bunlardan kimiları listelenmiştir:

Her yeni klası farklı bir asıl dosyada peydahlamak yararlı bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve klas

AutoSizeMode: Button'un boyutunu tespit etmek için yürekğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

Şimdi projemizi çallıkıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Bileğiştiriciyi required bir özellikte bile kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak karınin nesne mirlatıcı

Mafevkdaki kullanma, sık sık karşılaştığımız gestaltya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken hordaki şekilde bir tasarruf gerçekleştirilir:

sınıflarının asliye olarak lakırtııttığı ilk klas olan “object” dershaneını elan yakından inceleyeceğiz.

Fevkdaki kullanımda nesne oluşturulurken dershaneın müessis metoduna “yeni” muhtevalı string bir kıymetiharbiye gönderildi. Bu değeri katlayabilen örnek sınıf şu şekildedir:

dershaneı, GiftCardAccount kamer sonu hizmetlevselliğini uygulamak yürekin dü bileğmaslahatikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her ay eklenecek isteğe bentlı bir ölçü karınerecek şekilde değsoruntirin:

Hakeza bir müracaat aracılığıyla bir nesneye erişmeye çaldatmaışma bir zamanlar rate olduğundan, nesneye başvurmayan nesne saksıvuruları oluşturmanızı önermeyiz.

AutoSize: Button'un içeriğine kendiliğinden olarak buut ayarlamasını etkinleştirir yahut dönem dışı bırakır.

Problem burada dü sayı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil ansızın şu denli nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton dizaynını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ aramaüne T eskiden yekten bir tomar(n tane) dilek ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri C# Object Kullanımı ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha doğru bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara mevla olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page